Naha Pilih CRE?

CRE unggul dina ngarancang kapasitor pilem pikeun ngajawab tungtutan unik anu disayogikeun dina unggal tahap éléktronik inverter listrik.Diantara konsumén CRE di sakuliah dunya aya produsén ngarah tina sistem kakuatan traction rail, welders, sistem UPS / EPS, sistem driven, Imaging médis, laser médis, E-kandaraan, grids pinter, processing jeung inverters pikeun disebarkeun / kakuatan renewable.

 

  • company
  • DSC_0282
  • abouts

Panggihan kumaha CRE nyiptakeun masa depan énergi sareng konsumén urang di sakumna dunya

produk diulas

APLIKASI PRODUK KAMI

Pariksa aplikasi kami.

Keunggulan Kami

  • unique product solutions, improved performance and increased reliability

    Inovasi

    solusi produk unik, kinerja ningkat jeung ngaronjat reliabilitas

  • Established product portfolio, a broad portfolio with a proved history of reliability of CRE products for different applications.

    Beunghar dina Ragam

    Diadegkeun portopolio produk, portopolio lega kalawan sajarah kabuktian reliabilitas produk CRE pikeun aplikasi béda.

  • You can receive the products within 30 days

    Pangiriman Gancang

    Anjeun tiasa nampi produk dina 30 dinten

Kirim pesen anjeun ka kami: