Naha Pilih CRE?

CRE unggul dina ngarancang kapasitor pilem pikeun ngajawab paménta unik anu dibere dina unggal hambalan éléktronik inverters listrik. Di antara para nasabah CRE sacara sadunya mangrupikeun produsén sistem listrik daya tarik, welders, sistem UPS / EPS, sistem didorong, pencitraan médis, laser, E-wahana, grids pinter, ngolah sareng inverters pikeun kakuatan anu tiasa disebarkeun / dianyari.

 

  • company
  • DSC_0282
  • abouts

Milarian kumaha CRE ko-nyiptakeun masa depan énergi sareng para nasabah di sakumna dunya

produk diulas

APLIKASI PRODUK OUR Kami

Parios aplikasi kami.

Advantikasi kami

  • unique product solutions, improved performance and increased reliability

    Inovasi

    solusi produk unik, perbaikan ningkat sareng ningkatkeun réliabilitas

  • Established product portfolio, a broad portfolio with a proved history of reliability of CRE products for different applications.

    Beunghar dina Ragam

    Portopolio produk didirikeun, portopolio anu lega sareng sajarah kabuktian produk CRE kanggo aplikasi anu béda.

  • You can receive the products within 30 days

    Pangiriman Gancang

    Anjeun tiasa nampi produk dina jero 30 dinten